Na de koksopleiding ben ik gestart bij Jean-Marie in Gouda. Hier leerde ik de basis van de Franse keuken. Ondanks dat ik het erg naar mijn zin had was ik nieuwsgierig naar andere keukens. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om een jaar lang bij verschillende restaurants stage te lopen, waaronder Giorgio Locatelli in Londen, Beluga en De Leuf in Nederland, De Pastorale in België, Bo Innovation in Hong Kong en DeVine in Sydney. In dit jaar zag ik verschillende keukens en ontdekte ik dat creatief bezig zijn met eten mij meer voldoening geeft dan het allerhoogste niveau bereiken.
Met meer ervaring en zelfkennis kwam ik weer terug bij Jean-Marie. Als eindverantwoordelijke voor de keuken werden we onderscheiden met een Bib Gourmand. En hebben we fantastische menu's neergezet. Onder andere geïnspireerd op eetervaringen in andere restaurants zoals Noma, Osteria Fransescana en Alinea.
Net voor Corona werd mijn tweede dochtertje geboren en merkte ik thuis dan het veeleisende leven als chefkok en een jong gezin lastig te combineren zijn. Om die reden besloot ik tijdelijk uit de horeca te gaan. Nu de meiden weer wat ouder worden begon het weer te kriebelen. Private dining is een mooie vorm waarbij ik mensen blij kan maken met eten, waarin ik mijn creativiteit kwijt kan én waarmee ik er kan zijn voor mijn gezin.
In China en Hong Kong heb ik veel nieuwe dingen geproefd en bereid, zowel binnen als buiten de comfortzone.
De basis van mijn stijl zit in de Franse keuken. Waarbij ik veel plezier haal uit zowel de koude als de warme bereiding als ook patisserie. Italiaanse invloeden vind je in pastabereidingen en risotto. Vaak zijn in mijn gerechten aziatische twists te vinden, zoals het gebruik van soja of curry.
Thuis zijn we enorm fan van de Italiaanse keuken. Pizza, pasta en risotto eten we regelmatig.